15.08.2011, 21:47
cześć, pal licho moje imię
lat 33, rowerem od czasu do czasu do tego raczej xc a nie enduro ale co kto lubi
kiedyś robiłem ładnych parę tysięcy rocznie, teraz to drastycznie spadło ale wraz z nowym rowerem liczę na poprawę tego nędznego stanu rzeczy. pochodzę z Borów Tucholskich, parę lat w Elblągu, parę lat w Gdańsku, w międzyczasie rok w Warszawie, obecnie od dwóch lat Jelenia Góra, nieprzypadkowo, w końcu tutaj są góry i jest gdzie pojeździć.... teren czeka na wzmocnienie tłustego organizmu
pod dupką chwilowo fotel, bo stary rower się połamał (15-letni sztywny Giant Chaos na ramie cro-mo (pęknięcie pod główką ramy), stare czarne Lx'y itd), nowy właśnie do mnie jedzie (Mbike Renegade 0.5), po małym upgrade (obligatoryjna zmiana amora Suntour XCR LO 100mm na Rock Shox J3 (czyli dawne Judy SL bodajże)) będzie akurat dla amatora
pozdrawiam i mam nadzieję że przyjdzie nam się kiedyś spotkać osobiście...

pod dupką chwilowo fotel, bo stary rower się połamał (15-letni sztywny Giant Chaos na ramie cro-mo (pęknięcie pod główką ramy), stare czarne Lx'y itd), nowy właśnie do mnie jedzie (Mbike Renegade 0.5), po małym upgrade (obligatoryjna zmiana amora Suntour XCR LO 100mm na Rock Shox J3 (czyli dawne Judy SL bodajże)) będzie akurat dla amatora

pozdrawiam i mam nadzieję że przyjdzie nam się kiedyś spotkać osobiście...