10.08.2011, 11:44
Witam wszystkich 
Zacznę może od tego skąd jestem, a mianowicie poczęto mnie, wychowałem się i obecnie mieszkam w Mieście Świętej Wieży. Dla młodszego pokolenia to po prostu Częstochowa
Odkąd pamiętam zawsze interesowały mnie bezdroża, lasy, góry. Pierwsze próby to oczywiście jazda na składaku "Domino", a pierwszy obiekt marzeń z reklamy w telewizji - góral "Mustang". Ciekawe czy ktoś go jeszcze pamięta ? Później po wielu latach przerzucam się na napędzane etyliną dwa kółka, potem cztery, starty w enduro, aż w końcu trochę jak syn marnotrawny, niestety lub stety ze względów finansowych
wracam do korzeni czyli roweru. Plany na przyszłość ... w tej chwili upalam HT, ale szykuję się do zakupu FS'a, którym oczywiście nie omieszkam się pochwalić
No i zapewne jakieś starty w enduro oczywiście.
Jeśli jest ktoś z Czewy lub okolic, fajnie byłoby poznać kompanów dla wspólnych wypadów.
Pozdrawiam

Zacznę może od tego skąd jestem, a mianowicie poczęto mnie, wychowałem się i obecnie mieszkam w Mieście Świętej Wieży. Dla młodszego pokolenia to po prostu Częstochowa

Jeśli jest ktoś z Czewy lub okolic, fajnie byłoby poznać kompanów dla wspólnych wypadów.
Pozdrawiam