05.02.2008, 10:30
Tomek z Wałbrzycha, województwo dolnośląskie.
mieszkam w sercu Gór Sowich, do wielu innych pasm mam tez całkiem blisko.
33 trzy niedawno skończone lata, nauczyciel germanista.
rower od ponad 10 lat w marcu pęknie jedenasty rok.
dlaczego rower? kiedyś nie miałem pieniędzy na wyjazdy wakacyjne a bardzo nie chcialem siedziec kolejny rok w domu. upór, 8mcy oszczędzania i zakup pierwszego roweru. tak to było.
bawi mnie turystyka rowerowa bez zacięcia do jakiejkolwiek ekstremy - słaby ze mnie technik po prostu.
oprócz wycieczek (w wiekszosci ostatnio samotnych) trochę maratonow (kilkanaście przejechanych). lubie wycieczki w duzych grupach
obecnie maltretuję moim marnym stylem jazdy chcecker piga flasha (kopię poisona currare) - składaka.
mieszkam w sercu Gór Sowich, do wielu innych pasm mam tez całkiem blisko.
33 trzy niedawno skończone lata, nauczyciel germanista.
rower od ponad 10 lat w marcu pęknie jedenasty rok.
dlaczego rower? kiedyś nie miałem pieniędzy na wyjazdy wakacyjne a bardzo nie chcialem siedziec kolejny rok w domu. upór, 8mcy oszczędzania i zakup pierwszego roweru. tak to było.
bawi mnie turystyka rowerowa bez zacięcia do jakiejkolwiek ekstremy - słaby ze mnie technik po prostu.
oprócz wycieczek (w wiekszosci ostatnio samotnych) trochę maratonow (kilkanaście przejechanych). lubie wycieczki w duzych grupach

obecnie maltretuję moim marnym stylem jazdy chcecker piga flasha (kopię poisona currare) - składaka.
Chińczyk (niekoniecznie enduracki) http://www.pinkbike.com/photo/6823088/